Kiemelt híreink

Samu Kriszta Mazsi Közönségtalálkozó a Fat Mo’s-ban

Samu Kriszta Mazsi gyerekként még üzletasszonyként képzelte el jövőjét, ám amikor Budapestre költözött, a város adta szórakozási lehetőségeket kihasználva belevetette magát a karaoke világába. Mazsit olyannyira megfertőzte a zene, hogy ezután több tehetségkutató műsorban (legutóbb a Rising Star-ban) is láthatták a nézők.  

A 2014-es év igazán izgalmas és eseménydús volt Mazsi számára, amely elsősorban közönségének köszönhető. Egy ideje azonban nem bulizhattak együtt az énekesnővel, amit most gyorsan be is pótolhatnak egy Közönségtalálkozó keretein belül!

Az eseményre április 18-án, szombaton kerül sor a Fat Mo’s Music Pubban (Budapest. Nyáry Pál utca 11) . A találkozót a Summer Jam (élén Szabó Mariannal) formáció nyitja meg egy akusztikus koncerttel, ezt követően pedig Mazsi zenél egy nagy zenekarral. Mazsi nem először lép a Fat Mo’s színpadára, hiszen nagy élőzene párti és imád a hely zenekarával együtt alkotni és színpadra lépni. A zene után természetesen jöhet a kötetlen beszélgetés, dedikálás, közös fotózás is!

Belépő ugyan nincs, de asztalt foglalni mindenképpen ajánlott! (Telefon: 061-266-8027).

Samu Kriszta Mazsi Közönségtalálkozó
2015.04.18.   Kezdés: 21:00 óra
Fat Mo’s Music Pub: Budapest. Nyáry Pál utca 11

MazsiKozonsgegt0418