Kiemelt híreink

Pofont kapott az Apollo23 egykori tagja! (videó)

Elkészült az új dal

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy felbomlott az X-Faktor egykori fiúcsapata, az Apollo23. Nánássy Tibi azonban nem adta fel zenei karrierjét, két héttel ezelőtt megjelent legújabb saját száma, az Insistence, amelyhez immáron klip is készült.

„Mivel ez az első klipem, nehezen tudtam elképzelni, hogy hogyan fog megvalósulni az eltervezett történet.” – kezdte Nánássy, aki nagyon várta már a több helyszínes forgatást, és hősiesen tűrte a kinti hideg időjárást is. Az Insistence szövegét Tibi párja, zenéjét pedig az előadó, Melon, és Kolláth Zsolt szerezték.

A Hőna Dávid rendezte kisfilmben, amelyben egy nem éppen zökkenőmentes párkapcsolatba pillanthatunk be, Tibi mellett feltűnik két lány is. Egyikük Petruska Emma csellista, aki őrangyalként jelenik meg. A másik főszereplő Varga Klaudia, akit hosszas válogatás során választott ki a stáb. Bár a forgatás zökkenőmentesen, jó hangulatban telt, egy jelenettel mégis meggyűlt a bajuk a fiataloknak.

„Van egy rész, amikor Klaudiának fel kellett pofoznia engem. Nagyon sokszor vettük fel, mert a képeken nem volt elég éles, kemény a pofon. Mire Klaudia rendesen felpofozott, a fél arcom lángolt, és piros volt.” – árulta el nevetve az énekes. „Összességében nagyon elégedett vagyok a klippel, bár jókat nevetek magamon, mert a színészkedést nem tartom erősségemnek.” – tette hozzá Tibi.

Forrás: Hatos Niki