Kiemelt híreink

Összeállt Batánovics Lili és Turcsányi Tibi!

Egy közös dal erejéig állt össze a két énekes, az X-Faktorból megismert Batánovics Lili és Turcsányi Tibi. A fiatalok egy stúdióban ismerkedtek meg akkor, amikor Lili épp az első dalát készítette.

Őrangyaláról énekel a gyönyörű énekesnő és Tibi, daluknak producere pedig nem volt más, mint az Inflagranti együttes frontembereként megismert Fenyvesi Attila. Lili azért vállalta el a közös dalban való együttműködést, mivel nagyon szereti az új kihívásokat. Persze dalszövegíróként is megmutatta tudását az énekes, hiszen a közös szerzemény szövegét ő írta.

Turcsányi Tibit „Az Igazi Arcom” című dalával ismerhettük meg, ez a slágere óriási sikereket ért el, imádták a rádióhallgatók. Az énekes olyan neves zenei producerekkel dolgozott már együtt, mint például Závodi Gábor vagy Burai Krisztián.

A két sztár imádta a közös munkát, nagyon szerettek együtt dolgozni. „Lilit az egyik stúdióban ismertem meg, amikor közös dalomat készítettem a Megasztáros Fekete Dáviddal és Caramel háttérénekesével, Solt Klaudiával. Ő akkor készítette első dalát. Kiváló hangú énekesnőnek tekintem, és felkértem nem lenne-e kedve egy közös dal elkészítéséhez. Ő igent mondott, és így született meg az Őrangyal.”

Forrás: Turcsányi Tibor