Kiemelt híreink

Nem pletyka többé: Megan Fox ismét szingli

Újabb sztárpár válik

A 29 éves énekesnő a napokban beadta a válókeresetet. Úgy tűnik, már nem is próbálja menteni a a házasságát.

Megan Fox, a Transformers filmek sztárja még 18 éves korában, 2004-ben ismerkedett össze Brian Austin Greennel. Az akkoriban még viszonylag ismeretlen, fiatal színésznő kis hal volt a Beverly Hills, 90210-ben szereplő Green mellett – mára azonban megfordult a helyzet. Fox milliós gázsikat kap – amiknek egy részét most jól meg is oszthatja majd a 42 éves férfival, ha aláírják a válási papírokat.

A pár az elmúlt bő egy évtizedet hol együtt, hol külön töltötte, tehát nem ez az első szakításuk. Fox 2007-ben eljegyzésről számolt be a sajtónak, 2009-ben pedig arról, hogy már külön utakon járnak. 2010-ben végül mégis összeházasodtak.

A dolog érdekessége nem csak az, hogy azért van jó pár év köztük, (tizenhárom éves korkülönbség még nem a világ vége), hanem hogy Fox több interjúban is hangsúlyozta, hogy a nőket legalább olyannyira szereti, mint a férfiakat, és egy kezén meg tudja számolni, hány férfival volt szexuális kapcsolata. Persze nyilván az se tett jót, hogy míg Fox egyre nagyobb név lett a szakmában, Green egyre kisebb szerepeket kapott. Utoljára 2011-ben láthattuk komolyabb sorozatban, méghozzá a Született feleségek Keith Watsonjaként.

Úgy tűnik, 2015 a szakítások éve a sztároknál: Gwen Stefani, a No Doubt énekesnője augusztus elején döntött úgy, elválik a Bush-frontember Gavin Rossdale-től, Melanie Griffith és Antonio Bandreas 18 évnyi házasságnak vetettek véget júliusban, Ben Affleck és Jennifer Garner pedig júniusban erősítette meg a pletykákat: nem akarnak többé férj és feleség lenni.