Kiemelt híreink

Nagyon kiakadt Majka

Hiányolja a szakmai támogatást

A rapper zokon vette, hogy a rádiók nem játsszák a dalait, és a szakma is mellőzni próbálja a munkáját, pedig biztos benne, hogy a közönség imádja a zenéjét.

Majka nem ért egyet azzal, hogy mindenki annyira odavan a Wellhello-ért. Tehetségesnek tartja Fluor Tomit és Diazt, de szerinte a srácok túl sok támogatást kapnak. Nagy sérelme, hogy ő és Curtis duója túl kevés pénzt és figyelmet kap. Sokáig úgy gondolta, hogy ez azért van, mert a műfajuk nem a rádióba való, de kezdi úgy érezni, hogy a személyükkel nem szimpatizálnak.

“Fluor Tomi legjobb húzása volt, h nem egyedül nyomja, Diaz pedig kérdőjel nélkül az egyik legjobb zenei producer a fiatalok közt. Viszont nagyon fáj, h vannak olyan együttesek mint mi , akik negyed annyi támogatást sem kapnak ,mint mások. 4éve vagyunk ott minden játszási listán. Nagyon sok helyen legelől, de soha semmilyen támogatást nem kaptunk a szakmától. Csak az irigység , meg a hátunk mögött sugdolózás jutott nekünk. Ha valahol valamit nyertünk az mindig a közönség által odaítélt elismerés volt. Ezert hálásak is vagyunk, de ha ugy bántak volna velünk ahogy most például a Wellhello-val akkor sokkal zajosabb sikert is elérhetünk volna – írta Majka a közösségi oldalán.

“Persze lehet azt mondani, hogy telhetetlenek vagyunk, de ez nem igaz. Csak bánt, hogy vannak egyenlők, és egyenlőbbek.Nem számít, h gyakorlatilag minden rekordot megdöntöttünk a Belehalokkal, es azóta is a legtöbb nótánk 5-6-8-9 milliós nézettségű. Amikor mar 2eve senki nem tudott megelőzni minket a YouTubeon , az újságban azzal jelent meg cikk az összesített listáról , hogy “A magyarnak a mulatós zenére, meg a közhely rappre van szüksége”. Ugyanez a Wellhelloval most a negyedéves összesítés alapján már egész más hangot üt meg. “Nem kérdés kik ma Magyarország legnagyobb sztárjai ” !!! Ez szerintem egy kicsikét elfogult. Sose vágytam arra ,hogy én legyek a legnagyobb sztár . Csak jól akarom érezni magam… De így nehéz . Mindenki vágyik az figyelemre , es hazudik az ,aki azt mondja nem érdekli egy cseppet sem a teljesítménye elismerése. Bármilyen területen az életben . Minket senki nem hívott fel egyik szakmai portáltól sem ,h gratuláljon ,mikor 30hétig a top voltunk a letöltések alapján az iTuneson, de akkor sem mikor elértük a 30millios nézettséget a Belehalokkal . Mi voltunk a közhelyrap! Tisztelet a kivételnek egy két bulvárportálon megjelent rólunk egy kis szösszenet, de a szakmai újságok , siteok soha nem is érdeklődtek.
A borzalmas Class Fm arra hivatkozva ,h nem kell a rap a magyar embernek soha nem játszotta egyetlen dalunkat sem. Vagyis Balázsék egyszer igen , de hat azt is csak az egyik kirohanásom után . EGYSZER!!!! Egy olyan slágert ,ami olyan számokat hozott amire magyarként büszkének lehetne lenni , és nem azért mert közünk van hozzá. Azert most megkérdezem ,h mi a különbség a Rakpart es a Belehalok közt? Mert most nem tudom úgy bekapcsolni a Class Fm-et ,h ne ez a szám menjen. Vagy bármelyik Wellhello. Vagy éppen velünk van baj? A személyünkkel??” – folytatta a közösségi oldalán.

Fotó: Facebook/ Majka