Kiemelt híreink

Mila Kunis és Ashton Kutcher: jöhet a következő baba?

Éppen hogy megszületett Mila Kunis és Ashton Kutcher első gyermeke, és a pár máris a következőt tervezi! Nem gyors egy kicsit a tempó?

Október 1.-én jött világra a Mila és Ashton kislánya: Wyatt Isabelle, az újdonsült szülők azonban már a baba testvérét tervezik. A sztárpár azt szeretné, ha a kicsi nem sokkal lenne idősebb a jelenleg még csak tervben lévő testvérénél. Na de nem lesz ez egy kicsit gyors? :)

A 31 évess színésznő azt is elárulta, hogy a lehető leghamarabb szeretné visszanyerni régi alkatát, és újra csúcsformában szeretne lenni. Mila rengeteg időt tölt azzal, hogy megszabaduljon a terhessége alatt felszedett kilóktól, de azért a nagyobb méretű ruháit sem teszi annyira mélyre a szekrényében.

Mila rengeteg időt tölt jógával, próbál egészségesen táplálkozni, azonban természetesen néha kisebb bűnözéseket megenged magának. A pár jelenleg egy Hallloween partyra készül, ahová persze a kis Wyatt babát is vinni szeretnék. Ebből az alkalomból már nézegetik is a cukibbnál cukibb gyerek jelmezeket. Igaz, hogy még csak egy hónapos a kis Kutcher baby, de már mindannyian nagyon várják a közelgő bulit!