Kiemelt híreink

Mi történt Reese Witherspoonnal?!

Elzüllött Reese Witherspoon

Ha meghalljuk Reese Witherspoon nevét, akkor akaratlanul is Doktor Szöszivel azonosítjuk. Az Elle Woodsként megismert gyönyörű színésznő azonban az elmúlt időszakban eléggé elzüllött, alkohol problémákkal küzd és egy válás előtt áll. Mi történt veled, Reese?!

Reese 14 éves korában kapta meg első szerepét, ám az igazi sikert a Doktor Szöszi főszerepe hozta meg számára. 2005-ben A nyughatatlan című filmben nyújtott alakításáért Oscar és Aranyglóbus díjakat is kapott. Karrierje felfelé ívelt, számos alkalommal végzett előkelő helyen (többször az elsőn) a legjobban kereső színésznők listáján. Tevékenykedett produkcerként, és számos karitatív szerepvállalása is volt. Gyermekekkel foglalkozó szervezeteket támogatott, oktatási intézményeket segített, majd az Avon nagykövete, szóvivője, és arca lett.

Magánélete már kissé zűrösebb volt. A színésznő a 24. születésnapján ismerte meg Ryan Phillippet, akihez nem sokkal később a feleségül is ment. A házaspárnak két gyermeke született: Ava Elizabeth és Deacon. Reese és Ryan hét év házasság után 2006-ban jelentette be, hogy elválnak. 2011-ben hozzáment a magyar származású Jim Toth-hoz, aki a Los Angeles-i Creative Artists Agency cég vezetője.

Hiába tűnt úgy, hogy a szőke színésznő végre megtalálta az igazit, most mégis az a pletyka röppent fel, hogy a pár kapcsolatában komoly problémák vannak, sőt, férje erősen gondolkozik a váláson, hiszen Reesenek súlyos alkoholproblémái vannak. A párt már tavaly elfogták ittas vezetésért, ekkor Reese rá is támadt az egyik rendőrre. Ezenkívül az utóbbi időben számos olyan videó került fel a világhálóra, melyen Reese eléggé be van rúgva. A legnagyobb probléma az, hogy Dr. Szöszi rendszeresen és sokat iszik, sőt elvonóra sem akar menni, mivel nem látja be, hogy alkoholista. Azt, hogy miért jutott el idáig, és miért hagyja, hogy emiatt második házassága is véget érjen, nem tudni, annyi azonban biztos, hogy sűrgősen abba kellene hagyni az ivást, és helyrehozni az életét. Reméljük felismeri, hogy mennyire rossz úton halad, és megpróbál végre a családjára és a karrierjére koncentrálni.