Kiemelt híreink

Márciusban indul a WellHello turné

Diaz és Fluor Tomi a korábbi években már többször dolgoztak együtt, munkájuk eredménye volt például a Képkockák akusztikus verziója, vagy éppen a Felébredni máshol című szerzemény. A két srác olyannyira élvezték a közös melót, hogy tavaly nyáron létrehozták WellHello formációjukat.

Első számuk a Rakpart volt, amely a tavalyi esztendő egyik legnagyobb slágere lett, de hatalmas népszerűségnek örvend az Apuveddmeg is. Az Elnökök márciusban élőkoncertes turnéra indulnak, így a közönség végre találkozhat velük többek között Debrecenben, Miskolcon, Sopronban, és Győrben is.

Persze a fővárosban élő rajongóknak sem kell szomorkodniuk, hiszen Fluorék március 12-én az Akvárium Klubban (KisHall) adnak koncertet. A dolog pikantériája, hogy percek alatt elkapkodták az elővételes jegyeket, később pedig a sima belépőket is, így most már csak némi csoda folytán juthatnak beugrókhoz a fanok. Kezdés: 20:00 óra.

Az Elnöki Duó Budapesten ezt követően május 29-én lép fel, mégpedig egy szabadtéri buli keretein belül a Budapest Parkban. Itt ráadásul a VIP jegyekből befolyó összeget a Bátor Tábor Alapítványnak ajánlják fel a srácok. Kezdés: 19:00 óra.

A turné állomásai tehát:
Március 6 – Győr
Március 11 – Debrecen
Március 12 – Budapest, Akvárium Klub. Vendég: SirVive
Március 13 – Miskolc
Március 20 – Nyíregyháza
Március 21 – Gyöngyös
Március 28 – Pécs
Április 4 – Balassagyarmat
Április 7 – Zalaegerszeg
Április 10 – Székesfehérvár
Április 11 – Gödöllő
Április 17 – Kecskemét
Április 18 – Mosonmagyaróvár
Április 24 – Szolnok
Április 30 – Dunaújváros
Május 29 – Budapest, Budapest Park