Kiemelt híreink

Király L. Norbi: Elsősorban magamat rakom rendbe

Új stílus, új imidzs Király L. Norbert életében! Az egykori X-Faktoros felfedezett sosem tengett túl az önbizalomban, mára azonban sokkal jobban érzi magát bőrében.

„A tehetségkutató során, amikor a nyilvánosság előtt szerepeltem, sok kritikát kaptam, amelyeket eleinte nehezen viseltem. Bántó volt számomra, hogy minden produkció alkalmával tudtak negatív megjegyzést tenni élőadásban a kinézetemre. Egy idő után hozzászoktam, és rájöttem, hogy ebben a szakmában nem csak az számít, hogy mit adunk elő és hogyan, hanem elég nagy hangsúlyt fektetnek az előadó hiányosságaira is. Akkor ott ez ellen tenni nem tudtam, de természetesen mély nyomokat hagyott bennem.” – árulta el az énekes, aki nemrég a stílusváltást követően további változtatás mellett döntött. Egy debreceni stúdiós csapat segítségével megismerkedett egy fogorvossal, és egy fogtechnikussal, akik felajánlották, hogy az eddig sok lelki gondot okozó felső fogsorát helyre teszik. Ez létre is jött, és most már bátran mosolyog a fotókon.

„Úgy hozta az élet, hogy új stílussal, új imázzsal állhatok a közönség elé. Elsősorban magamat rakom rendbe, annak érdekében, hogy elfogadjam, és jól érezzem magam a bőrömben. Ez és az előző év a változások éve.” – mesélte Norbi döntése kapcsán.

Azt gondolom, hogy a sikerhez vezető út legfontosabb lépése, hogy mind külsőleg, mind belsőleg jól érezzem magam, ami most megvalósult. Olyat képviselek, amiben bízom és örömmel csinálom. Szeretem a színpadot, szeretek énekelni, és az motivál, hogy a dalaimmal és a fellépéseimmel, minél több pozitív energiát tudjak átadni a közönségnek!” – tette még hozzá az előadó.