Kiemelt híreink

Kérdezz be a sztároknak!

Új műsort indít a VIVA szeptember 7-től

Ti kérdeztek, a sztárok válaszolnak – mindenre! Bekérdezel címmel vadonatúj műsor indul a VIVA-n, ahol a hírességek legféltettebb titkaikat is elárulják! A nézők a VIVA ask.fm oldalán tehetik fel hétköznapi vagy kínos, vicces, netán provokatív kérdéseiket, amelyekre a show vendégei adásban reagálnak, miközben a legmenőbb klipeket láthatja a közönség.

A szereplők pörgős, gyorsan vágott, úgynevezett „link and clip” adásokban válaszolnak a legmeglepőbb kérdésekre is, amelyeket telefonról/tabletről olvasnak fel és a képernyőn is megjelennek. A hosszabb és rövidebb, komolyabb vagy viccesebb reakciók random váltják egymást, hogy a nézők egy másodpercre se unatkozzanak.

A szórakozást nem csak az eddig beérkezett több száz kérdés, de olyan hírességek is garantálják, mint a VIVA sztár-műsorvezetői, Iszak Eszti és Random Marci, de zavarba ejtő kérdésekkel találkozik majd többek között Sanyi a Mary Popkidsból, Odett, Varga Viktor, Lakatos Márk vagy Halott Pénz. A teltebb vagy a vékonyabb csajok jönnek be jobban Berki Krisztiánnak? Milyen tanácsokat ad az első csókkal kapcsolatban Ganxsta Zolee? A VIVA új műsorában az is kiderül, mennyire bizsereg, melyik volt a leghosszabb, és mi az, amiből soha többet…

A Bekérdezel szeptember 7-én hétfőn indul a VIVA műsorán. Nézzétek a showt, és persze gyűjtögessétek a kérdéseket, amiket eddig nem mertetek vagy nem tudtatok feltenni kedvenceiteknek! A fiatalok legnépszerűbb zenecsatornáján olyan hazai sztárok válaszolnak kendőzetlen őszinteséggel, mint Lakatos Márk, Marsalkó Dávid a Halott Pénzből, Varga Viktor, Tóth Gabi, Iszak Eszti, a Kelemen Kabátban, vagy Odett.

A műsor előzetesét ide kattintva tekinthetitek meg.