Kiemelt híreink

Justin Bieber nem akar barátnőt

Eszében sincs csajozni

Szomorkodhatnak a lányok, hiszen a tinisztár nem akar barátnőt, sőt a közeljövőben csajozni sem akar! Viszont van egy nő az életében, akivel sikerült nagyon közel kerülniük egymáshoz.

A sztár úgy érzi, hogy nem áll készen egy komoly kapcsolatra és inkább magára szeretne koncentrálni. Lehet, hogy a Selena Gomezzel való októberi szakítása viselte meg ennyire, hiszen azóta nemcsak hogy szerelmes nem akar lenni, de még randizgatni sem akar.

A kanadai énekes elmondása szerint most minden erejével magára akar koncentrálni, és nem keres barátnőt. Azt mondta, hogy amennyiben ez mégis változna, akkor olyan lányt szeretne, akiben megbízhat és akire támaszkodhat.

A popsztár életében más változások is történtek: egyre jobb kapcsolatot ápol az édesanyjával, akivel volt olyan időszak, hogy nagyon eltávolodtak egymástól. Ez nem is csoda, hiszen Bieber folyamatosan lázadott minden és mindenki ellen, a balhéitól volt hangos a sajtó. Most azonban  nagyon úgy tűnik, hogy elkezdte rendezni a kapcsolatát az anyjával, akinek még a tanácsait is kezdi megfogadni.