Kiemelt híreink

Justin Bieber búcsút int a rosszfiús korszakának?

Felnőtt Justin Bieber?

A fiatal híresség a Seventeen magazinnak mondta el érzéseit.

„Egy kicsit lázadó voltam. Egyre önzőbb és önzőbb lettem. Nem akartam, hogy az emberek az ellenőrzésük alatt tartsanak. Így utólag visszatekintve úgy érzem, csalódtam magamban – vallotta az énekes, majd így folytatta: Mindannyiunknak jogunk van ahhoz, hogy elkövessük a magunk hibáit. Ilyenkor csak annyit lehet mondani, hogy sajnálom, ha csalódást okoztam. Én mindig őszinte akartam lenni, és hagyni, hogy az emberek úgy higgyék: azok a hibák nem utalnak arra, aki igazán vagyok. Olyasvalaki vagyok, aki törődik másokkal.”

Vajon Justin végre felnő, felhagy a balhékkal? Ám Bieber nem csak ezt osztotta meg a Seventeen magazinnal., A 21 éves srác végre szeretne egy magabiztos, őszinte lányt maga mellé.

„Egészséges kapcsolatra vágyok olyan emberekkel, akikkel biztonságban érezhetem magam. Olyan emberekkel, akiknek bármit is mondok, nem ítélnek el. Ami a lányokat illeti, olyasvalakire vágyom, aki magabiztos és őszinte. Szükségem van arra, hogy vonzónak találjam, és el tudjam vele képzelni életem hátralevő részét” – nyilatkozta a magazinnak.

Ez azt jelenti, hogy Selena és Justin kapcsolatának végleg befellegzett és a tinisztár végre tovább lép nagy szerelmén annak ellenére, hogy a MET gála után, hogy nyilatkozott a gyönyörű énekesnőről?

Kiváncsian várjuk!