Kiemelt híreink

Jelena újra feltámadóban?

Lehet, hogy a húsvéti nyuszi tisztalapot hoz nekik idén?

Miután Selena Gomezt kiszúrták a szemfüles rajongók szerdán Justin Bieber koncertjén az internet felrobbant a találgatásoktól. Lehet, hogy két év után újra összemelegedik Hollywood álompárja?

Már két év telt el mióta Selena és Justin se veled, se nélküled kapcsolatuk lezárása mellett döntöttek, ám pár havonta mindig felröppent a hír miszerint újra randizgatnak. Az utóbbi hónapokban úgy nézett ki a ’Hands To Myself’ énekesnője tényleg túl tette magát tini szerelmén, és kész a továbblépésre. Ellentétben Justinnal, aki sorban rakta fel Instagramra a képeket, amin az exével látható, bár emellett elég sok más hollywood-i hölgyeménnyel láthattuk együtt – Hailey Baldwinnal egész aranyosak voltak szilveszterkor -. Úgy néz ki annak a kapcsolatnak vége is ért és a slágergyáros újra a latin szépség mellett szeretné élni életét. Pár napja egy újabb pár éves Instagram fotó látott napvilágot ’Érzések’ címmel az énekes profilján, amin Selenával csókot váltanak. A kép felrobbantotta az instát, a képet pedig az énekesnő se hagyhatta szó nélkül. Egy egyszerű hozzászólással, megmutatta a világnak mit érez a képpel kapcsolatban: perfect, vagyis tökéletes.

Selena Gomez és Justin Bieber

A rajongók már ekkor elkezdték gyártani a pletykákat, ám úgy néz ki, most nem csak nosztalgiázásról van szó! Szerdán elcsípték a szemfüles rajongók Selenát, ahogy csodálja az ifjú tehetség előadását, majd a backstage-ben a kettejük kapcsolatának alakulásáról is hajlandó volt beszélgetni.

„Selena valósággal csodálta Justin előadását, a koncert után pedig az öltözőben folytatták a beszélgetést.” – árulta el egy szemtanú.

Micsoda fordulat!