Kiemelt híreink

Így akarja nevelni gyermekét Blake Lively!

Normális gyerekkort akar gyermekének Blake Lively

Blake Lively és Ryan Reynolds azt szeretnénk, ha gyermeküknek „normális” gyermekkora lenne. Ezt úgy szeretné elérni a sztárpár, hogy a születendő babát távol akarják tartani Hollywoodtól…

A szerelmesek már most azt tervezik, hogy hogyan fogják felnevelni első közös gyermeküket. Lively és Ryan azt szeretné, ha a gyerek Los Angelesben nőne fel, ahol normális gyerekkort tudnának neki biztosítani. Fontosnak tartják, hogy legyen egy háziállata, akivel játszadozhat, és olyan életet éljen, mint a többi hozzá hasonló gyermek. Szeretnék, ha olyan élményekkel gazdagodna, mint például a szentjánosbogarak elkapása, és az ehhez hasonló szabadtéri játékok. Azt akarják, hogy a csemetéjüknek boldog gyerekkora legyen és minél több hasznos tapasztalatot gyűjtsön.

A Gossip Girl (Pletykafészek) Serenája meg van győződve arról, hogy a gyermek az apjára fog hasonlítani, és szinte az összes jó tulajdonságát örökölni fogja. A névválasztás még egyenlőre titok, annyit azonban elárult Ryan, hogy nem szeretne gyermekének tipikus hollywoodi neveket adni.

A pár 2012-ben házasodott össze, miután Ryan elvált akkori feleségétől Scarlett Johanssontól. Azóta már számtalan pletyka keringett Blake terhességéről, most azonban, október elején végre megerősítette a hírt, miszerint valóban babát vár. A sztárpár mindig is azt nyilatkozta, hogy sok-sok gyermeket szeretnének, az álmuk egy nagycsalád. A színésznő a weboldalán tudatta a rajongóival a terhességét: egy képet töltött fel, melyen kerekedő hassal látható.