Kiemelt híreink

Heidi Klum horrorisztikus halloween-kosztümjei

Modellből szörnyeteg

A szupermodell mindig is értett ahhoz, hogy jelenjen meg stílusosan egy partin – de Halloweenkor még ő is rátesz plusz egy lapáttal. Ha díjátadókról van szó, lehet, Lady Gaga viszi a prímet, de az október végi beöltözések királynője egyértelműen a német szépség. Hogy miért is? Összegyűjtöttük!

heidi_01

2000-ben – német gyökereit felkarolva – loknis bajor-goth menyecskének öltözött, 2009-ben pedig fekete tollruhába bújt. Fogalmazzunk úgy, hollósította magát. Míg az előbbi jelmez aránylag “biztonságosnak” mondható, az utóbbi talán picit túlzás volt…

heidi_02

2008-ban a horror-hindu image volt a befutó: Kalinak, a pusztítás hatkarú, kék bőrű istennőjének öltözve a profin megválasztott (és legyárttatott) kiegészítők vitték a pálmát – bár pár hívő egész biztosan kiakadt – míg pár évvel később a jóval konzervatívabb Kleopárta jelmez mellett tette le a voksát: sminkjének elkészítése így is több órát vett igénybe, mivel apró ékkövek százait ragasztották fel egyenként az arcára.

heidi_03

A világ legszebb női közt számon tartott modell humorérzékéről – és bevállalósságáról – tanúskodik két legmerészebb jelmeze: míg 2013-ban nemes egyszerűséggel nagymamának (vagy dédnagymamának?) maszkírozta el magát (nem csak a smink és a paróka, de a ruha is telitalálat!), addig 2011-es öltözetével még inkább levetkőzte eredeti önmagát. Igen, a csontokat, inakat és izmokat mintázó, teljes testet fedő ruha messze túltesz Lady Gaga minden őrült megjelenésén. Persze Halloweenkor mindent szabad, nem?

Hogy Heidi mivel rukkol elő idén, még nem tudjuk, de már látatlanban megajánljuk neki az év legmerészebb lookját!