Kiemelt híreink

Gyógyszereken él Lady Gaga!

Depressziós Lady Gaga

Hiába tűnik úgy, hogy mindene megvan: pénz, siker, hírnév, csillogás… Úgy tűnik ez mégsem elég a boldogsághoz, hiszen minden nap gyógyszereket szed depressziójára a híres énekesnő: Lady Gaga.

A színpadon senki sem mondaná meg a popdíváról, hogy súlyos depresszióval küzd, hiszen feltűnő ruhákat visel, boldognak és kacérnak tűnik, és sugárzik róla a rajongói iránt érzett szeretet is. Azonban a 28 éves énekesnő súlyos mentális problémákkal küzd, melyekre naponta szed gyógyszereket.

Gaga úgy érzi, hogy ő soha nem lehet boldog, mivel boldogtalanságra született. Azzal azonban nagyon is tisztában van, hogy depresszióját komolyan kell venni, éppen ezért folyamatosan gyógyszerekkel kezeli betegségét.

Szóval mielőtt bárki is azt hinné, hogy az énekesnőnek mindene megvan, amire csak szüksége van, nagyot téved, hiszen egyáltalán nem könnyű Lady Gagának lenni. Már tavaly is felröppentek a hírek arról, hogy depresszióval küzd a pop-hercegnő, sőt idén a depresszió kezelésért is kampányolt már. Reméljük sikerül rendbe tennie a lelkét és megtalálja a boldogságát!