Kiemelt híreink

Fehér Balázs Boldogságkereső útja

Fehér Balázs és a Carbonfools nem kis meglepetéssel rukkolt elő a Volt színpadán

„A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog” – üzenet a VOLTról, a The Carbonfoolstól- Fehér Balázstól és DJ Titusztól.

A sokak által kedvelt sőt példaképként is emlegetett Fehér Balázs és csapata a Carbonfools nem kis meglepetéssel rukkolt elő a Volt fesztivál Jana színpadán. Az üzenet már csak azért is fontos, mert táppont a talajt vesztett vagy éppen a lejtőn meginduló fiatalok körében és egyik fontos mementója, hogy nem csupán a kábítószer vagy a mértéktelen ivászat ami egyedül boldoggá tehet. Sőt ! Nem attól trendi valaki, ha annyit vedel, hogy nem tud magáról…..és a tudatmódosító szerek nélkül is létezik élet.

„…..A The Carbonfools számára minden fellépés egy közös rituálé, különféle részekre bontva: „A fő-fő rituálénk a koncert végén szokott lenni, a Sunsetben az operarész, amikor mindenki felemeli a hangszerét vagy valamilyen tárgyat a magasba” – meséli Titusz, a zenekar dj-je és producere. A zenekar a fesztivál és klubkoncertek mellett külföld felé is kacsintgat, több teltházas londoni koncert után novemberben ismét visszatérnek a Szigetországba, ahol ezúttal a neves Barfly-ban lépnek fel. A turné előtt pedig egy kislemezt is kiadnak Angliában, hogy a koncert napjára már a helyiek is kívülről fújhassák a The Carbonfools slágereket. A folyamatos pörgés után Fehér Balázs azonban leginkább pihenni szeretne a következő egy évben. Zenei projektjeit szüneteltetni fogja, míg a toll könnyen lehet, hogy előbújik a fiókjából. „A boldogság nem csak egy pillanat, hanem konstans dolog”- állapítja meg a sok boldogságkereső utat bejárt zenész, de hogy pontosan milyen utat is javasol annak megtalálására, és mit üzenne a jövő generációjának, az megtudható az alábbi videóból: