Kiemelt híreink

Ezért akart öngyilkos lenni Whitney Houston lánya?!

Valószínűleg a férje miatt akart véget vetni az életének

Egyre többen hibáztatják a 22 éves Bobbi Kristina Borwn férjét, Nick Gordont a lány jelenlegi állapota miatt. Sajtóértesülések szerint féltékenység miatt romlott meg a két fiatal kapcsolata – írja a Blikk.

Rengeteg rajongó aggódik a fiatal énekesnőért, az amerikai sajtó pedig nem segít nekik, hiszen folyamatosan újabb és újabb talányokkal csigázza fel a kíváncsiskodókat. Sok a találgatás, hogy vajon gyilkossági vagy öngyilkossági kísérlet miatt fekszik mély kómában  Bobbi, vagy pusztán a véletelen okozta a balesetét. A legtöbben azonban a férjét okolják a házasság megromlásáért.

A két fiatal együtt nevelkedett, egy házban nőtt fel, és mivel vér szerint nem rokonok, így a házasságuk is engedélyezett volt. A fiatal férfi sokak szerint Kristina árnyékából akart kitűnni, hiszen a média a legnagyobb figyelmet Whitney Houston lányára fordította.

A család egyik távoli rokona szerint rengeteget káromkodott, sokat dühöngött, soha nem állt ki önmagáért, és semmit nem tett azért, hogy máshogy alakuljanak a dolgai.