Kiemelt híreink

Ejnye! Sztárok és jellemhibák

Ők sem tökéletesek...

Bizony, a hollywoodi sztárok sem olyan tökéletesek, mint amilyeneknek a los angelesi csillogás és a vörös szőnyeg vakui mutatják: ők is ugyanúgy tele vannak jellemhibákkal, mint bárki más. Egy-két celebről bizony olyan dolgot tudhatunk meg, amit nem is gondolnánk róla!

Rihanna
A barbadosi énekesnő például köztudottan éles nyelvű: ha támadás éri, bizony akár tíz körömmel is visszacsap. Rajongó, riporter, kolléga: senkit sem kímél. Ha megsértik, kegyetlenül visszatámad.

riri

Nicki Minaj
Persze ha arról van szó, Rihannához hasonlóan Nicki sem rejti véka alá a véleményét. Sőt! Rendszeresen szól be például a szintén rapper Lil Kimnek, valamint Mariah Careynek. 2013-ban például egyszerre zsűrizett az American Idol tehetségkutatóban Mariah és Nicki. A nagyszájú rapper annyira nem értett egyet a díva értékelésével, hogy többször szólt be: “tisztítsd ki a füled” – és még egy fülpiszkálót is hozzávágott.

nicki

Lindsay Lohan
Nem, kivételesen nem arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a színésznő mennyit iszik (ezt alighanem mindenki tudja) – hanem hogy gyakran rágja a körmét is! Rossz szokásáról még az sem tudja leszoktatni, hogy folyamatosan a fotósok kereszttüzében éli az életét.

lindsey

Katy Perry
Az énekesnő bevallottan rajong a gyorskajákért: a kedvencei a pizzaszeletek, de imád Happy Meal menüket is rendelni, és az édességeket sem veti meg.

katyperry

Kim Kardashian és Kanye West
A sztárpár legnagyobb jellemhibája (amiben azonban tökéletesen egymásra találtak) az egoizmus. A rappertől még úgy-ahogy elnézi az ember a megalomániáját és az önimádatot (elvégre a rap-szakmában alapból mindenki saját magát fényezi – így annyira meg sem lepődtünk, amikor Kanye Jézushoz hasonlította magát…) – de hogy a reality-sztár modell Kim annyira önző legyen, hogy egyik instagram-szelfijéről még saját kislányát is levágja, az már sok! (A bejegyzés ide kattintva tekinthető meg!)

kanye