Kiemelt híreink

Durván lefogyott Pamela Anderson!

Csont soványra fogyott Pamela Anderson

Ki ne emlékezne a Baywatch sorozat szőke színésznőjére? Hiába az egykori bomba alak, most úgy tűnik, hogy nem éppen a legjobb formájában van Pamela… Mi történhetett vele?

Na igen, biztosan sokan azt mondanák, hogy jelenlegi kinézete a korral jár, de az ő esetében ezt nem mondhatjuk el, hiszen külseje nem csak emiatt változott meg teljesen. Az egykori bombázó az elmúlt időszakban csont soványra fogyott, és úgy tűnik, nem tud leállni…

170 centiméteres magasságához csupán 40 kilogrammos testsúly társul, amit akárhogy is próbálunk viszonyítani, valljuk be: nagyon kevésnek számít. A modellből lett színésznő képeit elnézve levonhatjuk azt a következtetést, hogy csak a szilikon mellei emlékeztetnek az egykor szexi Baywatch lányra.A 47 éves Pamela fogyásának és jelenlegi alakjának köszönhetően azt sem mondhatjuk, hogy letagadhatja a korát, hiszen soványsága miatt majdhogynem idősebbnek is néz ki.

A színésznőért nagyon aggódik családja, gyermekei és férje, Rick Salamon, aki elmondta, hogy kétségbeejtőnek tartja Pamela drasztikus fogyását. A pletykák szerint a stressz okozhatta a szépség hirtelen súlycsökkenését, de ő ezt eddig nem erősítette meg. Vajon mi lehet az oka a szőkeség átváltozásának? Stressz, egy esetleges betegség, vagy anorexia?