Kiemelt híreink

Danis Elza: a génjeiben hordozza a tehetséget

Interjú a magyar Elvis családjával (3/3.)

Pár héttel ezelőtt a honi média a magyar Elvis, Danis Zoltán súlyos betegségéről, kilátástalan helyzetéről cikkezett. A megtudtuk.hu felkereste az énekes családját – ugyanakkor nem csak a jelenről, de a múltról, valamint lányuk személyében a jövőről is beszélgetett. Cikkünket három részletben közöljük.

3. rész: Jövő

Danis Elza sikertörténete sajnos még várat magára, ám az először 11 évesen, a Megasztár színpadán feltűnt kislány azóta nemcsak ifjú nővé érett, de szüleinek köszönhetően tulajdonképpen a génjeiben hordozza a tehetséget. A 2014-es X-Fatorban is csak egy hajszálon múlott, hogy nem került be az élő show-ba.

„Az igazi áttörés még nem következett be, holott mindegyik tehetségkutatóban csupa elismerő szavakkal nyilatkoztak róla, maximum annyi volt a zsűri részéről a negatív kritika, hogy túl fiatal, vagy picit modoros az előadásmódja – no de láttunk már karón varjút, mikor valaki jóval nagyobb modorossággal, ám kevesebb énektudással is hosszasan versenyben maradhatott.”

Danis Elza édesanyja elárulta, lánya ősztől kezdi meg tanulmányait a Kőbányai Zenei Stúdióban, és egy videoklip is készülőben van, csakúgy, mint egy nagylemez, amit decemberig mindenképpen be szeretnének fejezni.

Havadi Elzának köszönjük az interjút. A kis Elzának sok sikert, a magyar Elvisnek, Danis Zoltánnak pedig jobbulást kívánunk, s hogy mielőbb eljusson a hír egy orvos fülébe, aki megoldást talál a betegségére és újból hármasban fusson velük a szekér tovább…

A magyar Elvis családjáról készített cikksorozatunk első részét ide, másodikat pedig ide kattintva olvashatja el.