Kiemelt híreink

30 éves lett Katy Perry!

Marokkón ünnepli születésnapját Katy Perry

Marokkóba repült Katy Perry, hogy itt ünnepelje meg születésnapját. Az énekesnő hivatalosan szombaton (október 25.-én) lesz 30 éves, azonban már javában tart az ünneplés.

A popdíva eredetileg egy hatalmas partit akart tartani Egyiptomban, ahol a családja és a barátai társaságában akart ünnepelni, de végül ezt az utazást biztonsági okokból le kellett mondania. Az énekesnő a piramisok közelében akart egy óriási bulit csapni, de mivel az útvonal kiszivárgott az interneten, így kénytelen volt gyorsan kitalálni egy B-tervet.

Katy így Marokkót választotta úti célul. Egyébként az énekesnő nemrég egy interjúban elmondta, hogy ahogy múlnak az évek, úgy változik meg minden. A 30. születésnapjától már régóta retteg, hiszen még egyáltalán nem érzi azt, hogy minden a helyén lenne körülötte. “Minél közelebb kerülök a 30-hoz, annál kevesebb időm van hülyeségekre. Olyan valakit keresek, akinek van humorérzéke, meg tud nevettetni, érzékeny, szereti és megérti a zenét, és persze intelligens is.”

Az énekesnőről köztudott, hogy nem éppen arról híres, hogy párkapcsolatai jól alakulnak, hiszen túl van már egy váláson (ami nagyon megviselte), jött már újra össze exével, és a rossz fiúkat is nagyon szereti. Katy egyébként az idei évben igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az ELLE Style Awards 2014-ben az év nőjének választotta.