Kiemelt híreink

10 dolog, amit nem tudtál Ellie Gouldingról

Kitömött állatokat tart lakásán a brit világsztár

Lights, Anything Could Happen, Burn – csak néhány sláger, amellyel Ellie Goulding számtalan rajongót szerzett már magának szerte a világon. A brit popsztár augusztus 13-án Magyarországra látogat, a Class Nyár 2015 programsorozaton belül pedig páros belépőket nyerhetnek a hallgatók a szenzációsnak ígérkező koncertre – a legszerencsésebbek egy életre szóló zenei élménnyel gazdagodhatnak. Amíg Ellie otthon készül budapesti koncertjére, íme 10 érdekes tény az énekesnőről!

1. Rihanna az egyik legnagyobb példaképe Katy Perry-vel és Lorde-val pedig jó barátságot ápol.

2. Első single-je, az Under The Sheets felvétele egy egyetemi kollégiumi szobájában készült.

3. Imád sportolni. Debütáló albumát, a Lights-ot igazi „futózenének” tarják, Ellie is elmondta, hogy imád kocogni, naponta hat mérföldet is megtesz. A futáson kívül a tae kwon do és a capoeira szerelmese, illetve szívesen szörfözik.

4. Korábban azt nyilatkozta, hogy ha nem lenne énekes, akkor minden bizonnyal személyi edzőként keresné a kenyerét.

5. Az egészséges életmód híve és odavan a sajtókért – a kedvenc ételének tarja.

6. 2011-ben énekelt Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjén. Az ifjú pár a királyi esküvő első táncát Ellie Your Song című dalára adta elő, amely életre szóló élményt jelentett az énekesnő számára.

7. A macskák megszállottja. Kedvenc ruhadarabjai azok a pulóverek, amelyeken aranyos kiscicák vannak, illetve közösségi oldalain is kedvére posztolgatja a kisállatokat.

8. Miután Skrillex-szel közösen elkészítették Summit című dalukat, a két fiatal zenész. egymásba habarodott. A románc viszont csak hat hónapig tartott, mert nem bírták a kettejük közti távolságot.

9. Természetes szemszíne a barna, viszont gyakran visel színes kontaktlencsét videoklipjeiben is. Ilyenkor a kék kontaktlencséket részesíti előnyben.

10. Habár vegetáriánus és nem eszik húst, londoni lakásában több kitömött állatot is tart, köztük egy varjút és egy nyulat is.

A Class Nyár 2015 keretein belül a piacvezető rádió a Magyarországon először koncertező Ellie Goulding mellett olyan világsztárokhoz hozza közelebb a hallgatókat, mint szupersztár DJ Avicii, az R&B és soul énekesnő Emeli Sandé, vagy a popzene világhírű fenegyereke: Robbie Williams. Tombolhatnak az ír pop-rock trió, a The Sript buliján, a fiatalabb korosztály pedig a bájos Violettát láthatja élőben. Ehhez nem kell mást tenni, mint hallgatni a rádiót és részt venni Vágó Pirosnál, Abaházi Csabánál, Garami Gábornál vagy Argyelán Krisztánál a játékban!