Kiemelt híreink

Tarolt a szórakoztatás – második helyen végzett a precizitás

Sztárban sztár évadkritika

Több hetes izgalom után vasárnap este végre kiderült, hogy ki lett az ország legnagyobb házibulijának győztese. A Tv2 Sztárban sztár című műsora még így, a harmadik évad után is valóban a legszórakoztatóbb versenyek egyike. Köszönhető mindez egyrészt a műsorvezetés koronázatlan királyának, az örök vidám Tillának, a poénban gazdag zsűritagoknak, no és nem utolsó sorban azoknak a kissé feledésbe merült, vagy éppen feljövőben lévő előadóknak, akik igen jó zenei humorról tettek tanúbizonyságot minden évadban.

Bár az, hogy mi is a műsor lényege, még ma sem tisztázott igazán, nevezetesen, hogy minél hűbb másai legyenek-e az utánzandó művészeknek, avagy olykor megengedett az is, ha valaki nem tud teljesen kivetkőzni önmagából, így „csak” az adott feladat hangulatát ragadja meg.

Mi a fontosabb: a szórakoztatás vagy a precizitás?

Az első évadot egyértelműen Bereczky Zoltán nyerte, aki egyaránt volt precíz és szórakoztató. Tavaly Pál Dénes árnyalt humorának és a pontosságának köszönhette győzelmét, az idén viszont a pálmát a legjobb bulihangulatot teremtő Gáspár Laci vitte el, kicsivel mögötte végzett a feladatait leghűbben teljesítő Peter Srámek, Tóth Gabi, mint harmadik helyezett, pedig a műsor legsokoldalúbb női előadója lett.

Bár ebben a szériában tarolt a szórakoztatás és második helyre került a precizitás, mégis minden elismerésünk a tavaly feltűnt ifjú tehetségé, akinek szorgalma és akaratereje példaértékű számunka – Hernádi Juci „Sohase mond”-ja pedig még Majka szívét is megdobogtatta.