Kiemelt híreink

Sziget: Több száz program, jajj, mit válasszak?

Szubjektív Sziget-programajánló

Ha valaki még nem döntött volna, vagy esetleg a belépő árát találná picit borsosnak, úgy nekik szolgálnánk egy kis kedvcsinálóval, hiszen a Szigeten nem csak jobbnál jobb hazai és külföldi zenekarok és énekesek lépnek fel, de más meglepetést is tartogatnak az odalátogatóknak a szervezők. Ezekből szemezgettünk párat…

Hatalmas rave party a Szigeten! Dario Rossi villámsebességgel csinál – méghozzá a földön ülve! – akkora partit, hogy beleszédülünk. Társai fazekak, vödrök, tálcák, fedelek. Őt délutánonként láthatjuk/hallhatjuk majd a Vándor Vurstlinál!

Dancing with drones – minden este 22:30–tó: interaktív, drónos bemutató, ahol a repülő robotokat és a táncosokat a mozgás köti össze, egységes, futurisztikus látványosságot alkotva. Zene: Zságer Balázs (Zagar)

Idei év érdekessége: lesz opera a Szigeten! Áriák, duettek, recitativók a fesztiválforgatagban. Az operaelőadások passzív élvezete mellett, Te lehetsz az a szerencsés, aki egy karmesteri gyorstalpalót követően ismert operadallamokat vezényelhet.

Felcser Máté, a Punnany Massif egyik frontembere leginkább a design- és művészeti installációkat, dekorációkat ajánlja a Szigetre látogatóknak.

Foci vagy röpi – Kézilabda vagy tenisz – Kötélhúzás vagy tollas – Mászófal vagy célbadobás-ütés… több tucat sportlehetőség várja a mozgás szerelmeseit !

…no és természetes Robbie Williams – gondolom ŐT is kár lenne kihagyni!