Kiemelt híreink

Szexfüggők klubja

Gondolatok egy film kapcsán - Szex, szerelem, terápia

Sophie Marceau és Patrick Bruel főszereplésével igazi habkönnyű nyári szórakozásnak nézhetünk elébe, ugyanis az MTVA forgalmazásában  június 18-tól nálunk is vetítésre kerül Tonie Marshall – a Vénusz szépségszalon és a Közel a mennyországhoz rendezőjének – új filmje, a Szex, szerelem, terápia.

Judith (Sophie Marceau) csodálatos, érzéki nő, aki nem veti meg  a férfiak bájait – és nem csak lelki szemeivel vetkőzteti őket, de munkájának sikere érdekében, no meg saját vágyai kiélésére saját kezűleg is. Bár üzletfeleit nem zavarja a nem éppen hétköznapi tárgyalási mód, főnökeit annál inkább, így hamarosan megint új munka után nézhet.

Lambert (Patrick Bruel) felépülőben lévő szexfüggő – több mint 10 hónapja tiszta – de álmaiban ott kísért egy zöld tűsarkús hercegnő, aki – úgy érzi – bármikor hatalmába kerítheti, és akkor menthetetlenül visszaesik. Párterapeutaként dolgozik, amikor asszisztencia nélkül marad, és a sors, mint egy véletlen, pont hozzásodorja a gyönyörű,  féktelen, visszautasítást nem tűrő, természetesen zöld tűsarkút viselő Sophie Marceau-t, aki ugyan sose tanulta a szakmát, de úgy tűnik, elég élettapasztalattal és sajátos stílussal rendelkezik ahhoz, hogy a legextrémebb  párkapcsolati problémákat is félvállról megoldja. Kivéve persze a sajátját, amivel annál nehezebben boldogul.

Judith megszokta, mindenkit megkap, Lambertnél viszont picit nehezebb fába vágta a fejszét – vagy tán mégsem?! – minderre fény derül sok kedves, kacagtató kalandjuk során.