Kiemelt híreink

Rising star: nem erre számítottam!

Vélemény a Rising star-ról

Az utóbbi időben mindig megfogadom, hogy – mivel szerintem sokat veszített a varázsából – nem leszek a tehetségkutatók rabja…. Aztán mégis azon kapom magam, hogy hétről hétre a kezdési időpontokhoz igazítok mindent és ott izgulok a képernyő előtt.

Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én elég nehezen szokom meg az újításokat – legyen az mentor váltás, vagy egy vadonatúj műsor – idő kell amíg megbarátkozom velük. Ilyen az idei “nagy durranásnak” beharangozott Rising star is…

A versenyzők között alig látok új arcokat – azok is vagy vokalisták, vagy már befutott, de utóbbi időben kissé elhanyagolt énekesek. Sorra jönnek az X-Faktor, Megasztár, Csillag születik kiejtettjei, a zsűrit pedig az álbalhék ellenére sem érzem sokkolóan izgalmasabbnak, mint az eddigieket.

Bíztam benne, hogy tán a műsorvezetők „feldobják” majd a versenyt, de sajnálattal tapasztaltam – legalábbis eddig – hogy sem az intelligensen csipkelődő Ördög Nórára, sem az odamondogató Majkára nem ismerek rá (inkább már-már erőltetetten udvariaskodó mintsem poénos ). Ami izgalom volt eddig az a minden következetességet mellőző szereplők élő adásba válogatása, azaz, hogy ki távozzon a kék illetve a piros ajtón.

Méltatlannak találtam, hogy addig amíg Gyémánt Valentint ( Máté Pétert énekelt mulatós stílusban ) bár némi (ál) hajcihő árán, de tovább juttatták, mondván megérdemel még egy esélyt mivel a stílus amit képvisel, ugyan ízlésromboló, az előadása minden érzelmet mellőz, de jó hangja van, addig az ízlésesen tisztán éneklő Romantic zenekaros múlttal rendelkező Kunovits Katinkát bár elismerték, hogy szép a hangja , viszont mivel az előadása picit erőtlenre sikeredett, így egyöntetűen kiszavazták.

Próbálom felidézni az eddig látottakat hallottakat, és pár hét távlatából gyakorlatilag szinte egyetlen név sem jut eszembe, vagy ha igen akkor már hallottam valahol, vagy valakinek a valakijeként, vagy valamilyen versenyben… de valószínű előbb utóbb csak-csak beindul ez a játék is, sikerül áttörnie a falat ami egyenlőre még köztünk áll…

Fotó: Facebook/ Rising Star