Kiemelt híreink

Minden nőnek kötelező beszereznie!

Zséda 2015 - Hűséges társ a mindennapokban

A legtöbben már nagyon jól tudják, hogy a november nem csak az ősz végéről szól, hiszen ez az a hónap, melyet a Zséda rajongók a legjobban várnak, mivel ilyenkor kerül a polcokra a gyönyörű énekesnő kalendáriuma.

Immár hagyománnyá vált, hogy minden év végén egy “mindentudó” határidőnaplóval rukkol elő Zséda, akinek könyve egy éven keresztül hűséges és egyben hasznos társa lesz mindannyiunknak. Gyönyörű könyv, exkluzív kivitelben – minden nőnek kötelező beszereznie!

Minden eddiginél őszintébbre és személyesebb hangvételűre sikerült az idei kalendárium, mely a Zséda 2015- Álmok, utak, otthon címet kapta. A könyv középpontjában az énekesnő szülővárosa, Pápa áll, mely most ünnepli a 800. születésnapját. Ez a határidőnapló nem csak abban nyújt segítséget, hogy véletlenül se feledkezzünk el a fontos teendőinkről, hanem különféle történeteken keresztül ismerhetjük meg a sztár gyerekkori élményeit, családi hagyományait, és az általa fontosnak tartott értékeket.

A kötet nagyon gazdag tartalmat kínál az olvasóknak, mely exkluzív kivitelben jelenik meg: 240 színes oldal a pop díva különleges fotóival tarkítva. A naptároldalakra feljegyezhetjük programjainkat, fontos teendőinket, a jegyzetoldalakra pedig gondolatainkat. Természetesen a stílus és a szépségtippek sem hiányozhatnak a kalendáriumból, és ezeken kívül még öltözködési tanácsok, szabadidős programajánlatok, receptek is tarkítják.

Miért tartja fontosnak Zséda, hogy határidőnaplónk legyen? Mert teljesen más hangulata van, ha nem telefonba, hanem papírra vetjük fontos gondolatainkat, hiszen ezeket később is elővehetjük – akárcsak az énekesnő – és évek múltán visszaolvashatjuk az egykori élményeinket. Szerintünk minden nőnek a legjobb barátja lesz ez a könyv! :)