Kiemelt híreink

Még hogy nem lehet valakiből kiszeretni?!

X-Faktor kritika - november 29-i adás

Kiszeretni valakiből, Szikora Róbert szerint ez lehetetlen – pedig velem is ez történt.

Amennyire kedveltem az elején a határon túlról érkező Tóth Andit, az utóbbi időben mintha kezdene egyre színtelenebbé válni a hangja, egyre modorosabb, egyre érdektelenebb. Lassan kezdek kiszeretni belőle! Persze, persze, még fiatal. Ám volt már rá példa – konkurens csatornán – hogy vele egykorú simán nyerte a versenyt (igen, Radics Gigire gondolok) – vagy ott van például Bogi, akinek komoly esélye volt kijutni az Eurovízióra.

Kezdetben szerintem határozottan az egyik legérdekesebb, legegyedibb színfoltja volt a műsornak a Tha Shudras – viszont ők is mintha megfakultak volna. Tán a legutóbbi adásban éreztem újra azt a zenei humort (a Beatles dal feldolgozásával) amit az elején. A közönséget mégsem sikerült maguk mellé állítaniuk. Immár két egymást követő adásban kevésnek bizonyult a nézői voksuk, viszont végül csak megnyerték a párbajokat -először Jakab Péter Izabellával, most pedig Borbély Ricsivel szemben.

Benji amennyire az egyik legkellemesebb meglepetés volt számomra a válogatón, annyira csúszik lejjebb adásról adásra – gitárja nélkül mintha félember lenne – viszont a szavazóknak így is bejön.

Viszont itt a Spoon! Egyre kellemesebben csalódom bennük, egyre több humort fedezek fel a játékukban – és persze Horányi Juli továbbra sem okozott csalódást. Hangilag-lelkileg az egyik legérettebb versenyző. Remélem, nem jut korábbi favoritjaim sorsára…