Kiemelt híreink

Itt az új Quantin Tarantino! Ezt imádni fogod!

Hardcore Henry a hazai mozikban

 

Óriási szenzáció! Április 7-től a világpremierrel egy időben már a hazai mozikban is látható az első FPS nézetű orosz-amerikai akciófilm a Hardcore Henry. Rendezőjét Ilya Naishuller-t már most második Quentin Tarantino-ként emlegetik. De kinek is ajánlanám (?) – nos nézzük!

Azt hiszem egyértelműen kijelenthető, hogy a film nagy kasszasikerre számíthat, mint ahogy az is, hogy minden pasi önelégülten távozhat a mozikból a zárójelenet után. Viszont, óvnék minden gyenge gyomrú vagy idegzetű, romantikát szomjazó nézőt, és a „…..tudtam, hogy a nőkben nem lehet megbízni” illetve a „….minden férfi egyformán szívtelen”…..veszekedést kirobbantó mondatok elkerülése végett a friss párkapcsolatban élőknek sem javasolnám a megtekintését, mint ahogy a bő dialóg kedvelőket is valószínű csalódás érné. Ám garantáltan igazi csemege a virtuális játékok kedvelőinek, akik szeretik a felhőtlen szórakozást, ha már az első jelenetekben megkezdődik a lövöldözés a hajsza és a menekülés – ahogy jelen esetben is, alig készült el Henry végtagjainak forrasztása és felcsavarozása – épphogy ujjára került a karikagyűrű, már harcba kellett szállnia, s hogy ki is a felesége valójában….? hát – nem vagyunk poéngyilkosok!

Azért reméljük hogy a minden érzést nélkülöző gyilkoló gépek világa még messze van, mindenesetre nem árt egy kis harci kiképzés –úgyhogy irány a moziba!