Kiemelt híreink

Ilyen, amikor a balszerencsék áradása hiúsítja meg az esküvőt!

Mindenáron esküvő - kritika

Vannak elronthatatlan receptek, ez pedig az esküvős filmekre különösen igaz. A Mindenáron esküvő egy roppant aranyos szerelmes történet, amiben két fiatal készül a Nagy Napra, ám folytonos balszerencsék sorozata kísérti őket. Násznép, alkohol, örömszülők, na és persze megannyi vicces szituáció.

Alex (Dani Rovira) egy angliai nyelvtáborban ismeri meg álmai asszonyát még a középiskola alatt. Már az első pillanatban biztos benne, hogy Eva (María Valverde) az a lány, akivel le akarja élni az egész életét. A lány viszonozza az érzelmeit, így egy időbeli ugrással máris az esküvő tervezésénél járunk.

A fiatalok Angliában szeretnének összeházasodni egy isten háta mögötti faluban, pontosan ott, ahol annak idején megismerkedtek. Ehhez persze az egész násznépet oda kell utaztatniuk, ráadásul Spanyolországból. Itt kezdődnek az igazi bonyodalmak… Az utazás egy igazi rémálommá válik: sztrájk, egy kis vulkáni hamu, ráadásul még a menyasszony is többet iszik a kelleténél a pót lánybúcsúján… A szálak már annyira túlbonyolódnak, hogy néha már csak kapkodjuk a fejünket, hiszen annyi szerencsétlenség éri a két fiatalt.

A történet végére már egy hihetetlenül bonyolult szituáció kerekedik ki a történésekből, egy dolog azonban hiányzik: a jobbnál jobb poénok. Persze vannak vicces jelenetek, de egy lagziról szóló filmnek ontania kéne ezeket… Összegezve a Mindenáron esküvő egy kellemes vígjáték, mely bár nem ontja a poénokat, mégis drukkolásra készteti a nézőt: végig szorítunk az ifjú párnak, hogy végre megtalálják a boldogságot.