Kiemelt híreink

Hooters – Szép lányok és finom csirke

Harmadszor rendezték meg a Miss Hooters szépségversenyt

Idén harmadszor került megrendezésre a Miss Hooters szépségverseny. A nemzetközi étterem lánc ugyanis nem csupán ízletes csirkefalatjairól, hanem a gyönyörű hostesseiről is híres.

Ebben az évben Czanik Balázs aerobik edző, Aleska Diemond fotómodell, valamint Ganxsta Zolee zsűrizte a lányokat. A versenyt a 20 éves, főiskolás Molnár Dalma nyerte, így ő képviselheti hazánkat a Las Vegas-i döntőn.

A versenyzők három körben kápráztatták el csodálóikat – először a munkaruhájukban, aztán a kreativitásukat kiélve jelmezben, majd a legvégén fürdőruhában. Mint azt Aleskától megtudtuk a szép arc nem elég, az arányos testalkat mellett továbbra is fontos a kisugárzás.

A koronát a 2014-es nyertes Szolláth Nikolett helyezte az újdonsült győztes fejére, aki a tavalyi tengeren túli trófeájával igen magasra tette a mércét, ugyanis a Miss World cím megszerzésével sikerült a mezőny legszebbjeként visszatérnie a hazánkba. Egyébként az idei verseny még a tavalyinál is erősebbnek bizonyult, így a döntés sem volt egyszerű. A közönség kedvencei közé tartozott, Fruzsina – őt fogadták a legnagyobb ovációval – de sokaknak a „Fordított szék” című regény írónője, Zsarnai Bea tetszett a legjobban, de nálam a barna hajú lány, Takács Andrea volt a nyerő.

Az est vendégei között több híresség is megfordult, többek között Csomor Csilla, Kiszel Tünde, Gáspár Laci, Random Marci, aztán ott voltak az idei X faktoros illetve a bécsi Eurovízióra majdnem kijutó Spoon-os fiúk is. Varga Viktorral is beszélgettünk, aki elmondta, hogy a mai napig szívesen jár a saját maga tervezte ruhákban, ezen az estén is egy ilyen öltönyt viselt,egy saját kezűleg gyártott igen látványos nyakékkel, ami egy festett tengeri kő volt fémtövisekkel.

Sajnos a kiszolgálás már közel sem olyan szervezett és gyors, mint amilyen dekoratívak a lányok, viszont mindenért kárpótolt a végén elénk táruló omlós, szaftos, bundás csibefalat … :)

Fotó: Facebook/ Hooters Budapest