Kiemelt híreink

Florence Welch: minden mozdulatából áradt a szeretet

Florence + the Machine koncert - Sziget 2015

Igazi őszinte, ugyanakkor pörgős előadást láthattunk a Florence + the Machine kedd esti Sziget fellépésén. Az énekesnő mezítláb tolta végig a műsort, valóságos energiabomba volt. Tán még maga a rohangálásban nagy mester Mick Jagger is megirigyelhette volna – fiatalságáért és szépségéért mindenképpen…

Szaladgált, ugrált, szűnni nem akaró lelkesedéssel: nem véletlen mondják róla, hogy a szerelem, a csalódás, menny és pokol prófétája ő. Megismerhettük az est során az énekesnő spirituális oldalát is. Nem egy szám szeánsz-szerűen egy hatalmas belső csönddel indult – a közönség figyelme mégsem hagyott alább, óriási ovációval várták, hogy a már jól ismert számok – You’ve Got the Love, No Light, No Light, Lover to Lover, Dog Days Are Over, Never Let me Go – végül berobbanjanak.

A lírai hangú énekesnő minden mozdulatából csak úgy áradt a szeretet, és hogy mennyire fontos számára az emberi érintés, az ölelés. Erről nem csupán klipjeiben ad tanúbizonyságot, de az est folyamán élőben is szemtanúi lehettünk: Welch kisasszony ugyanis – a biztonsági őrök nem kis meglepetésére – jó pár rajongót egyszerűen azért hívott fel színpadra, hogy magához ölelhesse őket.

Megható pillanatok ezek, mikor olyan időket élünk, amikor csak a higany fokmérői szaladnak a magasba…