Kiemelt híreink

Ezt jósolta Nostradamus 2018-ra. Ha ez igaz, akkor van okunk a félelemre

Fotó: Freeimages

Hátborzongató, ami 2018-ban ránk vár!

Nostradamus 1555-ben, Franciaországban kezdett el titokzatos versikéket írni. Csak kevesen tudták, hogy ő volt IX. Károly francia király udvari orvosa, pestisdoktor, gyógyszerész, asztrológus, és látnok is egyben. Jövendöléseit nem hozhatta nyilvánosságra, mert eretnekséggel vádolták volna, így versbe öntötte azokat, és csak azok érthették, akik ismerték a titkosított információkhoz a kódot. Könyvét “Les Propheties” címen adták ki, ez a jövőt fürkészők egyik Bibliája lett – írja a Ripost.

A versikéket annyiféle módon értelmezik, ahányan olvassák. Sokak szerint a már elmúlt és a jövendő időkre is vannak benne próféciák. Nostradamus előre látta a francia forradalmat, Hitler rémuralmát, és a 911-es terrortámadást is az ikertornyok ellen. A világtörténelem szinte összes fontosabb eseményét megjósolta.

Állítólag az 1555-ös kiadás után rengeteg hamisítvány jelent meg, Nostradamus könyvéből most is sokan próbálják kiolvasni a rejtélyes sorokból a közeljövő eseményeit.

A kutatók szerint a Nostradamus sok szörnyű eseményt látott 2018-as évre is. A jós azt írta, hogy a halottak felkelnek majd a sírjukból, és a Föld nemzetei közötti nagy horderejű változásokkal szembesülünk majd. Hatalmas természeti katasztrófák fogják sújtani a világot.

A legrémesebb jóslatában leírja, hogy fog lezajlani a III. világháború. Egyes elemzők szerint ennek kezdetét 2017-re tette, vagyis már bőven benne vagyunk. A nagy háború Franciaországból indul és Európa minden nemzetére kiterjed. Hosszú és rettenetes lesz, 27 éven keresztül zajlik majd. Végül nem sokan maradunk, akik az utána következő békét élvezni fogjuk. Ez alatt a 27 év alatt szinte minden elképzelhető borzalommal szembesül majd azt emberiség, a nukleáris terrorizmustól, a természeti csapásokon, földrengéseken, vulkánkitöréseken, szökőáron át az űrből érkező, majd becsapódó kisbolygókig.

Sokan úgy vélik, hogy a Nostradamus versikéit vagy félreértelmezték vagy rosszul fordították le, mégis sokan hisznek abban, hogy ő volt a történelem egyik legnagyobb és legpontosabb prófétája.

(Ripost)