Kiemelt híreink

Ének és taktika – ez kell a Rising Starhoz!

A tehetségkutató kritikája

Nem elég, hogy valaki jól énekeljen, taktikázni is tudni kell! – ezt a következtetést vontam le a legutóbbi Rising Starból. Hogy miért? 

Kovács Gyopár immár 2 egymás utáni adásban kényszerült párbajpartnert választani és nagyon ügyesen taktikázott , hisz még mindig versenyben maradt. Pedig a soványka 40 százalékával -megtűzdelve hamis hangokkal, picit amatőr, éretlen előadás módjával – ámbár szűzies bájával és jó nóta választással borotva élen táncol a verseny kezdete óta – mégis az előző adásban Ádám Krisztiánt – legutóbb pedig Udvarias Annát győzte le.

Először nem sok esélyt láttam a bent maradására , de átgondolva, az egyetlen és a legjobb döntés amit hozhatott, hogy az érett ás tapasztalt, ámbár ezen az estén alacsony százalékszámot begyűjtő színésznőt hívja ki ellenfeleként, hiszen ha miatta veszít legalább emelt fővel távozhat , ha pedig szerencséje van, akkor számíthat a musical műfaj ellenes tábor voksának bezsebelésére. Ez utóbbi be is jött, és pár százalékkal ugyan, de alul maradt a zsűri szerint. Udvarias Annát pedig végül álló tapssal bocsájtottak útjára.

No és pár szót a többiekről: Peter Sramek – Zámbó Jimmy , Karel Gott … stb után Koós János Kislány a zongoránál – ez már viccnek is sok volt –de a közönség mégis őt engedte első körben tovább, így Palmer Izsák izgulhatott az est végéig a veszélyzónában (ugyanis ezen az estén egy dupla csavart is beiktattak a szervezők: miszerint a zsűri párba rendezte a 10 versenyzőt, mégpedig a hasonló tehetségűeket állította egymás ellen – így került végül veszélyzónába Gondi Helénnel szemben Singh Viki, vagy Czibi Norbival szemben Fehérvári Alfréd…… )

Szén Alexandra csupán egyszer tudott remekelni (fogalmam sincs hogyan- de Wurst „kisasszony” dalával tényleg parádésan jó volt), előtte pedig szerintem fülsértően rossz és hamis volt.

Mira annyira jó volt, mint mindig: az est legmagasabb százalékával emelt falat… Szerintem ő fejlődik a legtöbbet……

No de a verseny izgalmához hozzátartozik, hogy nem elég jól énekelni, legalább olyan fontos -vagy még tán fontosabb is (?) a jó taktikázó készség… ! Ti mit gondoltok erről? :)

Fotó: Facebook/ Kovács Gyopár