Kiemelt híreink

Ellie Goulding maga is végigbulizta az előadását

Sziget 2015

Sokak örömére elérkezett a nagy nap, Ellie Goulding a Sziget nagyszínpadán: eleinte csak rendkívül korrektül nyomta a műsort, de aztán, mint a durcás kisgyerek, aki megfeledkezik magáról és abbahagyja a durcát a Burnnél beindult és maga is örült táncba kezdett.

A bakancsos királynő az első pár számot inkább csak amolyan „eleget teszek a meghívásnak” módival adta elő, bár az is lehet, hogy a technikával volt némi probléma, mivel már a Foals alatt is elment a hang, így ez a verzió sem lepne meg, néha mikrofon nélkül énekelt, vagy egy a vártnál gyorsabb „ok”-val zárta a számot, aztán a híres Your Song alatt valami hirtelen megmozdult a levegőben. Mindannyian éreztük, ez az a pillanat, amiről a zene szól, amiért érdemes akár „agyon tapostatni is magunkat” a már zsúfolásig telt Szigeten.

Thank you so much Sziget. My everything

A photo posted by elliegoulding (@elliegoulding) on

A Burnnél pedig olyan táncba fogott, ami még ének nélkül is erőpróbának számítana, no de Ellinél volt szufla bőven, és ahelyett, hogy ereje alábbhagyott volna, újabb és újabb mutatványokra inspirálta őt – egyik számában például még hídba lemenni is láthattuk. (Persze mit is csodálkozunk? Mi is megírtuk, mekkora sportmegszállott!) No és a várva várt I Neet Your Love? Nem volt olyan láb, amit ne mozgatott volna meg. Gyorsan peregtek a percek és a fülledt nyári estén hirtelen azon kaptuk magunkat, hogy a színpadon mindenki szívecskéket formál a kezéből – ezek szerint hamarosan 11 óra – vége a fergeteges műsornak és valóban, a Love Me Like You Do végén egy köszönő mondat után Ellie csendesen levonult a színpadról, és csak a tömeg hömpölygött tovább…